Dakdekker Roosendaal 

Nami Dakwerken, het betrouwbare  dakdekkersbedrijf  in Roosendaal.

Dakdekker Roosendaal

Dakdekker in Roosendaal nodig? Nami Dakwerken staat graag voor u klaar! Nami Dakwerken is een gespecialiseerd, professioneel en bekwaam bedrijf voor al uw problemen in en op het dak. Bij zowel kleinere als grotere projecten ontzorgd Nami Dakwerken u graag volledig in het bouwen, repareren of renoveren van uw dak.

Lekkages in Roosendaal oplossen

Een probleem op het dak kan erg vervelend en zorgelijk zijn. Wij helpen u dan ook graag zo snel mogelijk uit de brand. Het op tijd opsporen van zwakke plekken en lekkages is hierbij essentieel. Nami Dakwerken voert in omgeving Roosendaal ook controles uit om deze zwakke plekken tijdig te identificeren. Bij enige twijfel over de conditie van uw dak, mag u altijd even contact met ons opnemen. Kleinere projecten als minimale lekkages kunnen wij vaak snel verhelpen door plaatselijk te repareren. Grotere projecten gaan wij ook niet uit de weg en in overleg is vrijwel alles mogelijk.

Duurzame materialen

Hoewel wij ontzettend van ons werk houden, hopen we toch dat we niet regelmatig bij u langs hoeven te komen voor een dakreparatie of dakrenovatie. Bij Nami Dakwerken gebruiken wij dan ook alleen de hoogste kwaliteit en uiterst duurzame materialen voor het bouwen en herstellen van uw dak. Materialen als PVC, EPDM en Bitumen gaan lang mee en zijn ook circulair te gebruiken. Daarnaast kunnen wij ook uw oude dakbedekking recyclen tot nieuwe materialen. Op deze manier zijn wij duurzaam bezig. Wij kunnen door middel van dakisolatie ook zorgen dat uw dak ook duurzaam wordt. Meer weten? Doe dan de duurzame dakcheck.

Nieuwe daken

Wij van Nami Dakwerken ontzorgen u ook graag in de bouw van een geheel nieuw dak in Roosendaal. Bij het bouwen van daken ten behoeve van nieuwbouwprojecten en al bestaande huizen is Nami Dakwerken de aangewezen partner voor een professioneel dak. Wij kunnen u ontzorgen in dakrenovaties, dakreparaties, overlagings klussen, utiliteit projecten, dakisolatie en geheel nieuwe daken. Daarnaast kunt u ook terecht voor de afbouw van een al bestaand dak.

Nami Dakwerken de dakdekker in Roosendaal

In omgeving Roosendaal en daarbuiten mag u altijd contact met ons opnemen voor alle dak gerelateerde zaken. Na een afspraak en indicatie is het probleem voor ons vaak snel op te lossen. Na een duidelijk gesprek gaan wij aan de slag met de klus rekening houdende met uw budget, wensen en voorkeuren. Zo komen we samen tot een gewenst eindresultaat. Nami Dakwerken is de dakdekker in Roosendaal.

 Heeft u een dakdekker nodig? 

 Gratis advies en offerte , binnen 24 uur reactie

Deze website wordt beschermd via reCAPTCHA van Google (conform hun Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden).

Liever bellen of mailen?

Nathan Willems
Eigenaar NAMI Dakwerken

 Dakwerken waar we trots op zijn 

NAMI Dakwerken

Winkelcentrum in Breda

Voor onze opdrachtgever mochten we aan de slag met de gehele dakbedekking van winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Hier hebben we de isolatiewaarde voor het gehele winkelcentrum verbeterd door over het bestaande dakbedekkingspakket bij te isoleren. Vervolgens hebben wij een twee-laags bitumen daksysteem aangebracht. Het dak is gerenoveerd, omdat lekkages na meerdere malen niet op te lossen waren.

Dakwerken

Woningcomplex in Breda

We hebben alle platte daken van dit pand aan de Concordiastraat in Breda vernieuwd. We zijn gestart met bij-isoleren met daaroverheen witte dakbedekking. De combinatie van isolatie en witte dakbedekking zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter wordt vastgehouden en het in de zomer binnen koel blijft.

Dakwerken

Bedrijfspanden in Breda

Onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de bedrijfspanden op het industrieterrein waar ook ons eigen kantoor Nami Dakwerken is gevestigd. Werkzaamheden zijn jaarlijkse inspecties, advies uitbrengen, het schoonmaken van daken en lekkages repareren.

Dakwerken

Woning in Putten

Dakrenovatie, bestaande uit dakbedekking met een nieuwe laag 470k24 dakbedekking rol.

Dakwerken

Bedrijfspand in Etten-Leur

Voor onze opdrachtgever hebben we de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe rol, omdat het dak toe was aan vervanging.

Dakwerken

Woningcomplex in Rotterdam

Een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen geplaatst door middel van een rol 470k24 dakbedekking.

 Onze expertise 

Dit is waar wij goed in zijn

  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw daken
  • Dakonderhoud
  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking

 Klantbeoordelingen 

Nami dakwerken
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Milla MMilla M
09:54 04 Nov 23
Nathan en zijn team leverden uitstekende service en voerden de werkzaamheden op het dak van mijn schuur zowel snel als professioneel uit. Ze leverden fantastisch werk en lieten het dak er als nieuw uitzien. Punctuele, gemakkelijke communicatie en eerlijke offerte.Sterk aanbevelen.
Bart van GestelBart van Gestel
17:59 09 Oct 23
Erg tevreden over NAMI Dakwerken! Goede service, reageert snel, professioneel en dat allemaal tegen een mooi en eerlijk tarief. Kortom een aanrader!
Erik van der SmanErik van der Sman
17:48 06 Oct 23
Het vervangen van het uitbouw platte dak is uitgevoerd in opdracht van Nami, door 2 ZZP-ers.Bij aankomst kregen ze duidelijke instructies over het uit te voeren werk en de aandachtspunten, zoals vooraf besproken.Na verwijdering van de bitumen toplaag, bleek er een isolatieplaat laag en extra bitumen onderlaag onder te zitten. Dit was vooraf niet bekend.Nami (Nathan) heeft toen ter plaatse uitgelegd wat de situatie was (constructie) en dat het mogelijk om deze bestaande onderlaag te laten zitten en daar overheen de nieuwe onderlaag en toplaag te monteren. Anders hadden ook de isolatieplaten (PIR) ook vervangen moeten gaan worden, met bijkomende extra kosten.Ook over het vervangen van het lood heeft Nathan ons goed uitgelegd wat dit ging en/of kon inhouden.Het werk is netjes uitgevoerd door de beide ZZP heren. En er is extra aandacht besteed aan de lokatie waar de mogelijke lekkage heeft gezeten en om de water afvoer (afschot) ook te verbeteren.Paar beschadige stenen zijn keurig herstelt, voor zover dit mogelijk was en daktrim is aangepast aan nieuwe situatie.Ze waren in 2.5 dagen klaar met alles. (Het afvoeren van het oud dakleer hebben wij zelf gedaan.)Kortom, tevreden met het eindresultaat!
Igor ZuikovIgor Zuikov
16:56 27 Sep 23
Goede communicatie en eerlijke offerte. Opdracht uitgevoerd conform planning. Blij met resultaat en kwaliteit.
Marjanne RiemensMarjanne Riemens
16:25 14 Sep 23
Juha OverdulveJuha Overdulve
19:02 11 Sep 23
Bij NAMI dakwerken neemt men de tijd om alles goed uit te leggen voor de klus, reageerd men snel, denkt men in oplossingen en geven goed advies. Vakbekwame en prettige dakdekkers.
Mark van LeeuwenMark van Leeuwen
20:07 23 Jun 23
Geweldige service van Nami dakwerken. Mijn dak op de aanbouw gaf een lekkage. Ze dachten geweldig met ons mee door eerst een noodreparatie uit te voeren en vervolgens snel te vernieuwen. Aanrader.
Ömer ÇiftdamarÖmer Çiftdamar
09:06 22 Apr 22
Het zijn proffesionele mensen dat heb ik echt gemerkt. Ze waren en snel en vakkundig. Bij ons was de complete dak eraf van de 3 dubbele storm van het begin van 2022. Ze hebben heel snel noodvoorzieningen getroffen zodat er niet nog meer schade kon ontstaan. Daarna het complete dak van ons en van de buren perfect opnieuw gelegd, we zijn heel tevreden. De buurman ook want hij heeft ook van Nami dakwerken gebruik gemaakt. Zelfs met de betalingen waren ze heel erg tolerant en geduldig (voor een heel lang periode). De verzekering deed heel moeilijk. We konden die mensen niet op tijd betalen en zelfs hiermee hadden ze heel veel geduld. Dank je wel Nathan.
js_loader

× Whatsapp