Dakisolatie 

Bespaar kosten en verbeter uw dak door  dakisolatie!

Dakisolatie

Nami Dakwerken is de partner voor hoogwaardige dakisolatie. Dakisolatie is niet alleen voordelig voor uw energierekening, maar draagt ook bij aan de duurzaamheid van de woning. Met ons team van ervaren professionals bieden we dakisolatie aan die voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Specialist in dakisolatie

Nami Dakwerken werkt aan verschillende projecten in Noord-Brabant. We hebben veel ervaring in dakoplossingen die ervoor zorgen dat uw dak jaren langer meegaat. Wij zijn dé specialist in dakisolatie bij zowel bestaande woningen als nieuwbouwwoningen. Ons team gaat zorgvuldig te werk. De passie van de medewerkers van Nami Dakwerken kunt u terugvinden in het werk dat we leveren bij onze klanten.

Waarom kiezen voor dakisolatie?

 1. Bespaar kosten: door te investeren in dakisolatie kunt u besparen op uw energierekening. Goede isolatie zorgt voor minder warmteverlies, waardoor u minder hoeft te stoken om uw woning goed op temperatuur te houden.
 2. Beter energielabel: een goed geïsoleerd dak leidt tot verbetering van het energielabel van uw woning of bedrijfspand. Dit zorgt ervoor dat de waarde van uw woning of bedrijfspand hoger is.
 3. Snel terugverdiend: de investering in dakisolatie wordt snel terugverdiend door de besparingen op energiekosten.
 4. Duurzaamheid: bij Nami Dakwerken streven we naar duurzame oplossingen die de impact op het milieu verminderen. Wij besteden veel aandacht aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onze isolatiematerialen zijn daarom ook van de hoogste kwaliteit.
 5. De RC-waarde (isolatiewaarde) verbeteren: nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan een minimale RC-waarde van 6,0, deze isolatiewaarde wordt behaald met een isolatielaag en door daarna goede dakbedekking toe te voegen. Voor dakisolatie voor bestaande woningen geldt een waarde van 2,0 maar, met een RC-waarde van 3,5 heeft u pas echt goede dakisolatie.
 6. Dak in orde maken: door dakisolatie toe te voegen, kunnen we uw dak onderhouden en helemaal in orde maken voor de plaatsing van bijvoorbeeld zonnepanelen.

Dakisolatie in Noord-Brabant

Ons werkgebied is voornamelijk in Noord-Brabant. Met dakisolatie bespaart u kosten en verbetert u uw energielabel. Daarnaast gaat ook de RC-waarde van uw woning omhoog en is de investering van dakisolatie snel terugverdiend. Om te weten wat er precies aan uw dak geoptimaliseerd kan worden hebben wij een duurzame dakcheck ontwikkeld. Zo brengen we in kaart wat er mogelijk is aan uw dak. U kunt bij ons de duurzame dakcheck doen! Wij kunnen uw dak helemaal in orde maken!

Neem vandaag nog contact met ons op

Bent u klaar om te investeren in dakisolatie en te profiteren van de vele voordelen? Neem dan vandaag nog contact op met Nami Dakwerken voor een vrijblijvende offerte. Ontdek hoe wij u verder kunnen helpen en uw woning comfortabeler, energiezuiniger en milieuvriendelijker maken.

 

Altijd gratis inspectie, uitleg, plan én offerte!

 Heeft u een dakdekker nodig? 

 Gratis advies en offerte , binnen 24 uur reactie

Deze website wordt beschermd via reCAPTCHA van Google (conform hun Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden).

Liever bellen of mailen?

Nathan Willems
Eigenaar NAMI Dakwerken

 Dakwerken waar we trots op zijn 

NAMI Dakwerken

Winkelcentrum in Breda

Voor onze opdrachtgever mochten we aan de slag met de gehele dakbedekking van winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Hier hebben we de isolatiewaarde voor het gehele winkelcentrum verbeterd door over het bestaande dakbedekkingspakket bij te isoleren. Vervolgens hebben wij een twee-laags bitumen daksysteem aangebracht. Het dak is gerenoveerd, omdat lekkages na meerdere malen niet op te lossen waren.

Dakwerken

Woningcomplex in Breda

We hebben alle platte daken van dit pand aan de Concordiastraat in Breda vernieuwd. We zijn gestart met bij-isoleren met daaroverheen witte dakbedekking. De combinatie van isolatie en witte dakbedekking zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter wordt vastgehouden en het in de zomer binnen koel blijft.

Dakwerken

Bedrijfspanden in Breda

Onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de bedrijfspanden op het industrieterrein waar ook ons eigen kantoor Nami Dakwerken is gevestigd. Werkzaamheden zijn jaarlijkse inspecties, advies uitbrengen, het schoonmaken van daken en lekkages repareren.

Dakwerken

Woning in Putten

Dakrenovatie, bestaande uit dakbedekking met een nieuwe laag 470k24 dakbedekking rol.

Dakwerken

Bedrijfspand in Etten-Leur

Voor onze opdrachtgever hebben we de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe rol, omdat het dak toe was aan vervanging.

Dakwerken

Woningcomplex in Rotterdam

Een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen geplaatst door middel van een rol 470k24 dakbedekking.

 Onze expertise 

Dit is waar wij goed in zijn

 • Dakrenovatie
 • Nieuwbouw daken
 • Dakonderhoud
 • Kunststof dakbedekking
 • Bitumen dakbedekking

 Klantbeoordelingen 

Nami dakwerken
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Milla MMilla M
09:54 04 Nov 23
Nathan en zijn team leverden uitstekende service en voerden de werkzaamheden op het dak van mijn schuur zowel snel als professioneel uit. Ze leverden fantastisch werk en lieten het dak er als nieuw uitzien. Punctuele, gemakkelijke communicatie en eerlijke offerte.Sterk aanbevelen.
Bart van GestelBart van Gestel
17:59 09 Oct 23
Erg tevreden over NAMI Dakwerken! Goede service, reageert snel, professioneel en dat allemaal tegen een mooi en eerlijk tarief. Kortom een aanrader!
Erik van der SmanErik van der Sman
17:48 06 Oct 23
Het vervangen van het uitbouw platte dak is uitgevoerd in opdracht van Nami, door 2 ZZP-ers.Bij aankomst kregen ze duidelijke instructies over het uit te voeren werk en de aandachtspunten, zoals vooraf besproken.Na verwijdering van de bitumen toplaag, bleek er een isolatieplaat laag en extra bitumen onderlaag onder te zitten. Dit was vooraf niet bekend.Nami (Nathan) heeft toen ter plaatse uitgelegd wat de situatie was (constructie) en dat het mogelijk om deze bestaande onderlaag te laten zitten en daar overheen de nieuwe onderlaag en toplaag te monteren. Anders hadden ook de isolatieplaten (PIR) ook vervangen moeten gaan worden, met bijkomende extra kosten.Ook over het vervangen van het lood heeft Nathan ons goed uitgelegd wat dit ging en/of kon inhouden.Het werk is netjes uitgevoerd door de beide ZZP heren. En er is extra aandacht besteed aan de lokatie waar de mogelijke lekkage heeft gezeten en om de water afvoer (afschot) ook te verbeteren.Paar beschadige stenen zijn keurig herstelt, voor zover dit mogelijk was en daktrim is aangepast aan nieuwe situatie.Ze waren in 2.5 dagen klaar met alles. (Het afvoeren van het oud dakleer hebben wij zelf gedaan.)Kortom, tevreden met het eindresultaat!
Igor ZuikovIgor Zuikov
16:56 27 Sep 23
Goede communicatie en eerlijke offerte. Opdracht uitgevoerd conform planning. Blij met resultaat en kwaliteit.
Marjanne RiemensMarjanne Riemens
16:25 14 Sep 23
Juha OverdulveJuha Overdulve
19:02 11 Sep 23
Bij NAMI dakwerken neemt men de tijd om alles goed uit te leggen voor de klus, reageerd men snel, denkt men in oplossingen en geven goed advies. Vakbekwame en prettige dakdekkers.
Mark van LeeuwenMark van Leeuwen
20:07 23 Jun 23
Geweldige service van Nami dakwerken. Mijn dak op de aanbouw gaf een lekkage. Ze dachten geweldig met ons mee door eerst een noodreparatie uit te voeren en vervolgens snel te vernieuwen. Aanrader.
Ömer ÇiftdamarÖmer Çiftdamar
09:06 22 Apr 22
Het zijn proffesionele mensen dat heb ik echt gemerkt. Ze waren en snel en vakkundig. Bij ons was de complete dak eraf van de 3 dubbele storm van het begin van 2022. Ze hebben heel snel noodvoorzieningen getroffen zodat er niet nog meer schade kon ontstaan. Daarna het complete dak van ons en van de buren perfect opnieuw gelegd, we zijn heel tevreden. De buurman ook want hij heeft ook van Nami dakwerken gebruik gemaakt. Zelfs met de betalingen waren ze heel erg tolerant en geduldig (voor een heel lang periode). De verzekering deed heel moeilijk. We konden die mensen niet op tijd betalen en zelfs hiermee hadden ze heel veel geduld. Dank je wel Nathan.
js_loader

× Whatsapp