Dakdekker Bergen op Zoom 

Bij Nami Dakwerken zorgen wij voor het oplossen van daklekkage en/of het uitvoeren van  dakrenovatie  binnen de omgeving Bergen op Zoom.

Dakdekker Bergen op Zoom

Bij Nami Dakwerken zorgen wij voor daklekkage reparaties, dakrenovaties en/of dakbedekkingen binnen de omgeving van Bergen op Zoom. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van daken en het onderhouden ervan. In Bergen op Zoom hebben wij al verschillende daken mogen vervangen en nieuwe dakbedekkingen mogen plaatsen. Een daklek is namelijk niet altijd te voorkomen, maar gelukkig wel te maken door onze dakdekker in Bergen op Zoom. Dit doen we door plaatselijk te renoveren, tenzij dit een groter lek is dan verwacht. Vaak in dit soort gevallen is dit het probleem en is het lek een teken dat er mogelijk meer problemen aan zitten te komen. Verstandig is dan om gelijk contact met ons op te nemen, zodat we een goede inspectie kunnen uitvoeren aan uw dak.

Dakdekker in Bergen op Zoom nodig? Is het probleem groter dan alleen een lekkage? Dan zou u toch moeten overwegen om voor een complete dakrenovatie in Bergen op Zoom te gaan, vóór het probleem nog groter wordt en de koster meer oplopen.

Dakoplossingen in Bergen op Zoom

Wij zijn als Nami Dakwerken, dakdekker in Bergen op Zoom, actief binnen de dakbedekkingen en dakrenovaties. Gespecialiseerd in dit soort situaties, kunnen wij op maat gemaakte oplossingen aan u bieden, om u dak nog vele jaren mee te kunnen laten gaan. Hier kunt u kiezen uit duurzame en circulaire producten zoals onder anderen Bitumen en/of kunststof dakbedekking. Deze worden gemaakt met materialen zoals PVC, EPDM en bitumen. Uw oude dakbedekking wordt recyclet, verwerkt en hergebruikt tot een nieuw bruikbaar product. Zo werken we met duurzame producten aan uw dak in Bergen op Zoom.

Dakdekker in Bergen op Zoom nodig?

Als dakdekkers specialiseren wij ons in renovaties en nieuwbouwprojecten binnen de omgeving van Bergen op Zoom. Wij nemen verschillende dakklussen aan zoals het renoveren en herstellen van daken of het bouwen van een volledig nieuw dak. In het algemeen doen we veel renovaties, nieuwbouwprojecten en zelfs onderhoud.

Bij de inspecties en onderhoudsprojecten houden we daken in de gaten en voeren we onderhoudswerkzaamheden uit. Een renovatie is een grotere klus en hierbij gaan we extra zorgvuldig te werk. Bij een renovatie kijken we eerste naar de oude dakbedekking en kijken we hoe alle leidingen rondom het dak lopen van uw woning of bedrijfspand. Dit is voornamelijk om eventuele schade te voorkomen en het project correct te laten verlopen.

Nieuwe dakbedekking of renovatie?

Zodra u een afspraak bij ons heeft gemaakt voor een inspectie, komen wij langs om u dak op te meten. Dit doen we zodat we precies weten wat de dakopbouw is en hoe deze is opgebouwd. Daarbij gaan wij op maat te werk aan de hand van u voorkeuren, wensen en budget. Wij zorgen voor een volledig plan, inclusief de op maat gemaakt offerte. Zodra u akkoord geeft en we goed gecommuniceerde afspraken hebben gemaakt, zorgen wij voor de logistiek en veiligheid van het project. Wij zorgen ervoor dat u een dak krijgt waar u de komende jaren veel plezier van kunt hebben. Heeft u interesse of wilt u meer weten over Nami Dakwerken, dakdekker in Bergen op Zoom? Neem contact met ons op.

 Heeft u een dakdekker nodig? 

 Gratis advies en offerte , binnen 24 uur reactie

Deze website wordt beschermd via reCAPTCHA van Google (conform hun Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden).

Liever bellen of mailen?

Nathan Willems
Eigenaar NAMI Dakwerken

 Dakwerken waar we trots op zijn 

NAMI Dakwerken

Winkelcentrum in Breda

Voor onze opdrachtgever mochten we aan de slag met de gehele dakbedekking van winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Hier hebben we de isolatiewaarde voor het gehele winkelcentrum verbeterd door over het bestaande dakbedekkingspakket bij te isoleren. Vervolgens hebben wij een twee-laags bitumen daksysteem aangebracht. Het dak is gerenoveerd, omdat lekkages na meerdere malen niet op te lossen waren.

Dakwerken

Woningcomplex in Breda

We hebben alle platte daken van dit pand aan de Concordiastraat in Breda vernieuwd. We zijn gestart met bij-isoleren met daaroverheen witte dakbedekking. De combinatie van isolatie en witte dakbedekking zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter wordt vastgehouden en het in de zomer binnen koel blijft.

Dakwerken

Bedrijfspanden in Breda

Onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de bedrijfspanden op het industrieterrein waar ook ons eigen kantoor Nami Dakwerken is gevestigd. Werkzaamheden zijn jaarlijkse inspecties, advies uitbrengen, het schoonmaken van daken en lekkages repareren.

Dakwerken

Woning in Putten

Dakrenovatie, bestaande uit dakbedekking met een nieuwe laag 470k24 dakbedekking rol.

Dakwerken

Bedrijfspand in Etten-Leur

Voor onze opdrachtgever hebben we de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe rol, omdat het dak toe was aan vervanging.

Dakwerken

Woningcomplex in Rotterdam

Een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen geplaatst door middel van een rol 470k24 dakbedekking.

 Onze expertise 

Dit is waar wij goed in zijn

  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw daken
  • Dakonderhoud
  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking

 Klantbeoordelingen 

Nami dakwerken
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Milla MMilla M
09:54 04 Nov 23
Nathan en zijn team leverden uitstekende service en voerden de werkzaamheden op het dak van mijn schuur zowel snel als professioneel uit. Ze leverden fantastisch werk en lieten het dak er als nieuw uitzien. Punctuele, gemakkelijke communicatie en eerlijke offerte.Sterk aanbevelen.
Bart van GestelBart van Gestel
17:59 09 Oct 23
Erg tevreden over NAMI Dakwerken! Goede service, reageert snel, professioneel en dat allemaal tegen een mooi en eerlijk tarief. Kortom een aanrader!
Erik van der SmanErik van der Sman
17:48 06 Oct 23
Het vervangen van het uitbouw platte dak is uitgevoerd in opdracht van Nami, door 2 ZZP-ers.Bij aankomst kregen ze duidelijke instructies over het uit te voeren werk en de aandachtspunten, zoals vooraf besproken.Na verwijdering van de bitumen toplaag, bleek er een isolatieplaat laag en extra bitumen onderlaag onder te zitten. Dit was vooraf niet bekend.Nami (Nathan) heeft toen ter plaatse uitgelegd wat de situatie was (constructie) en dat het mogelijk om deze bestaande onderlaag te laten zitten en daar overheen de nieuwe onderlaag en toplaag te monteren. Anders hadden ook de isolatieplaten (PIR) ook vervangen moeten gaan worden, met bijkomende extra kosten.Ook over het vervangen van het lood heeft Nathan ons goed uitgelegd wat dit ging en/of kon inhouden.Het werk is netjes uitgevoerd door de beide ZZP heren. En er is extra aandacht besteed aan de lokatie waar de mogelijke lekkage heeft gezeten en om de water afvoer (afschot) ook te verbeteren.Paar beschadige stenen zijn keurig herstelt, voor zover dit mogelijk was en daktrim is aangepast aan nieuwe situatie.Ze waren in 2.5 dagen klaar met alles. (Het afvoeren van het oud dakleer hebben wij zelf gedaan.)Kortom, tevreden met het eindresultaat!
Igor ZuikovIgor Zuikov
16:56 27 Sep 23
Goede communicatie en eerlijke offerte. Opdracht uitgevoerd conform planning. Blij met resultaat en kwaliteit.
Marjanne RiemensMarjanne Riemens
16:25 14 Sep 23
Juha OverdulveJuha Overdulve
19:02 11 Sep 23
Bij NAMI dakwerken neemt men de tijd om alles goed uit te leggen voor de klus, reageerd men snel, denkt men in oplossingen en geven goed advies. Vakbekwame en prettige dakdekkers.
Mark van LeeuwenMark van Leeuwen
20:07 23 Jun 23
Geweldige service van Nami dakwerken. Mijn dak op de aanbouw gaf een lekkage. Ze dachten geweldig met ons mee door eerst een noodreparatie uit te voeren en vervolgens snel te vernieuwen. Aanrader.
Ömer ÇiftdamarÖmer Çiftdamar
09:06 22 Apr 22
Het zijn proffesionele mensen dat heb ik echt gemerkt. Ze waren en snel en vakkundig. Bij ons was de complete dak eraf van de 3 dubbele storm van het begin van 2022. Ze hebben heel snel noodvoorzieningen getroffen zodat er niet nog meer schade kon ontstaan. Daarna het complete dak van ons en van de buren perfect opnieuw gelegd, we zijn heel tevreden. De buurman ook want hij heeft ook van Nami dakwerken gebruik gemaakt. Zelfs met de betalingen waren ze heel erg tolerant en geduldig (voor een heel lang periode). De verzekering deed heel moeilijk. We konden die mensen niet op tijd betalen en zelfs hiermee hadden ze heel veel geduld. Dank je wel Nathan.
js_loader

× Whatsapp