Dakrenovatie Breda 

Bij Nami Dakwerken zorgen wij voor het oplossen van daklekkage en/of het uitvoeren van  dakrenovatie  binnen de omgeving Breda.

Dakrenovatie Breda

Daklekkages zijn namelijk niet altijd te voorkomen maar gelukkig wel te maken. Een lek in een dak kan in principe plaatselijk gerenoveerd worden, tenzij het lek groter is dan verwacht. Een lek kan een teken aan de wand zijn, dat er mogelijk meer mis is met het dak. Verstandig hierbij is om gelijk contact met ons op te nemen om een goede inspectie te laten doen voor het geval dat u later met nog meer problemen krijgt en de kosten hoger worden. Is het probleem groter dan alleen een lekkage? Dan zou u toch voor een complete dakrenovatie in Breda moeten gaan.

Duurzame producten

Gelukkig zijn wij bij Nami Dakwerken gespecialiseerd in dit soort situaties en kunnen we verschillende oplossingen bieden om uw dak nog vele jaren mee te kunnen laten gaan. Momenteel zijn er veel verschillende dakbedekkingen beschikbaar, die een stuk kwalitatiever zijn als vroeger. Denk aan dakbedekkingen zoals Bitumen en/of kunststof dakbedekking. Deze worden met materialen zoals PVC, EPDM en bitumen gemaakt. Wij werken met duurzame producten voor uw dakrenovatie in Breda.

Dakrenovatie in Brabant

Binnen Nami Dakwerken variëren onze projecten best veel van elkaar. Vaak kunnen dit renovaties of nieuwbouwprojecten zijn in de omgeving van Breda. In het algemeen kunnen wij eenvoudig overlagings klussen aannemen, utiliteiten projecten aanpakken, daken herstellen en/of renoveren, of natuurlijk alles helemaal nieuw bouwen!

De uitdaging zelf ligt meestal in het afbreken van het huidige dak. Hier moeten we een goed beeld hebben bij de verschillende leidingen die door het huis lopen zodat we eventuele andere schade aan de woning kunnen voorkomen. Hierbij gaan wij altijd erg zorgvuldig te werk en starten we pas aan een project, zodra we het hele huis in beeld hebben. Nami Dakwerken is de partij voor uw dakrenovatie in Breda.

Renovatie aan uw dak in Breda?

Zodra u een afspraak maakt voor een inspectie van de klus, komen wij langs om het dak op te meten en om te kijken wat uw dakopbouw is. Daarbij gaan wij professioneel te werk, rekening houdend met wat uw voorkeuren en wensen zijn. Wij zorgen voor een concreet plan, inclusief een op maat gemaakte offerte voor dakrenovatie in Breda. Bij akkoord en natuurlijk goed gecommuniceerde afspraken, zorgen wij zorgvuldig voor de voorbereidingen over de veiligheid en de logistiek van het project. In samenwerking met onze leveranciers en onze jarenlange expertise, zorgen wij voor een nieuwe dakopbouw, waar u de komende jaren van kunt gaan genieten en welke lang mee gaat. Neem bij problemen aan uw dak contact op met onze spoedservice.

 

 Heeft u een dakdekker nodig? 

 Gratis advies en offerte , binnen 24 uur reactie

Deze website wordt beschermd via reCAPTCHA van Google (conform hun Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden).

Liever bellen of mailen?

Nathan Willems
Eigenaar NAMI Dakwerken

 Dakwerken waar we trots op zijn 

NAMI Dakwerken

Winkelcentrum in Breda

Voor onze opdrachtgever mochten we aan de slag met de gehele dakbedekking van winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Hier hebben we de isolatiewaarde voor het gehele winkelcentrum verbeterd door over het bestaande dakbedekkingspakket bij te isoleren. Vervolgens hebben wij een twee-laags bitumen daksysteem aangebracht. Het dak is gerenoveerd, omdat lekkages na meerdere malen niet op te lossen waren.

Dakwerken

Woningcomplex in Breda

We hebben alle platte daken van dit pand aan de Concordiastraat in Breda vernieuwd. We zijn gestart met bij-isoleren met daaroverheen witte dakbedekking. De combinatie van isolatie en witte dakbedekking zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter wordt vastgehouden en het in de zomer binnen koel blijft.

Dakwerken

Bedrijfspanden in Breda

Onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de bedrijfspanden op het industrieterrein waar ook ons eigen kantoor Nami Dakwerken is gevestigd. Werkzaamheden zijn jaarlijkse inspecties, advies uitbrengen, het schoonmaken van daken en lekkages repareren.

Dakwerken

Woning in Putten

Dakrenovatie, bestaande uit dakbedekking met een nieuwe laag 470k24 dakbedekking rol.

Dakwerken

Bedrijfspand in Etten-Leur

Voor onze opdrachtgever hebben we de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe rol, omdat het dak toe was aan vervanging.

Dakwerken

Woningcomplex in Rotterdam

Een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen geplaatst door middel van een rol 470k24 dakbedekking.

 Onze expertise 

Dit is waar wij goed in zijn

  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw daken
  • Dakonderhoud
  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking

 Klantbeoordelingen 

Nami dakwerken
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Milla MMilla M
09:54 04 Nov 23
Nathan en zijn team leverden uitstekende service en voerden de werkzaamheden op het dak van mijn schuur zowel snel als professioneel uit. Ze leverden fantastisch werk en lieten het dak er als nieuw uitzien. Punctuele, gemakkelijke communicatie en eerlijke offerte.Sterk aanbevelen.
Bart van GestelBart van Gestel
17:59 09 Oct 23
Erg tevreden over NAMI Dakwerken! Goede service, reageert snel, professioneel en dat allemaal tegen een mooi en eerlijk tarief. Kortom een aanrader!
Erik van der SmanErik van der Sman
17:48 06 Oct 23
Het vervangen van het uitbouw platte dak is uitgevoerd in opdracht van Nami, door 2 ZZP-ers.Bij aankomst kregen ze duidelijke instructies over het uit te voeren werk en de aandachtspunten, zoals vooraf besproken.Na verwijdering van de bitumen toplaag, bleek er een isolatieplaat laag en extra bitumen onderlaag onder te zitten. Dit was vooraf niet bekend.Nami (Nathan) heeft toen ter plaatse uitgelegd wat de situatie was (constructie) en dat het mogelijk om deze bestaande onderlaag te laten zitten en daar overheen de nieuwe onderlaag en toplaag te monteren. Anders hadden ook de isolatieplaten (PIR) ook vervangen moeten gaan worden, met bijkomende extra kosten.Ook over het vervangen van het lood heeft Nathan ons goed uitgelegd wat dit ging en/of kon inhouden.Het werk is netjes uitgevoerd door de beide ZZP heren. En er is extra aandacht besteed aan de lokatie waar de mogelijke lekkage heeft gezeten en om de water afvoer (afschot) ook te verbeteren.Paar beschadige stenen zijn keurig herstelt, voor zover dit mogelijk was en daktrim is aangepast aan nieuwe situatie.Ze waren in 2.5 dagen klaar met alles. (Het afvoeren van het oud dakleer hebben wij zelf gedaan.)Kortom, tevreden met het eindresultaat!
Igor ZuikovIgor Zuikov
16:56 27 Sep 23
Goede communicatie en eerlijke offerte. Opdracht uitgevoerd conform planning. Blij met resultaat en kwaliteit.
Marjanne RiemensMarjanne Riemens
16:25 14 Sep 23
Juha OverdulveJuha Overdulve
19:02 11 Sep 23
Bij NAMI dakwerken neemt men de tijd om alles goed uit te leggen voor de klus, reageerd men snel, denkt men in oplossingen en geven goed advies. Vakbekwame en prettige dakdekkers.
Mark van LeeuwenMark van Leeuwen
20:07 23 Jun 23
Geweldige service van Nami dakwerken. Mijn dak op de aanbouw gaf een lekkage. Ze dachten geweldig met ons mee door eerst een noodreparatie uit te voeren en vervolgens snel te vernieuwen. Aanrader.
Ömer ÇiftdamarÖmer Çiftdamar
09:06 22 Apr 22
Het zijn proffesionele mensen dat heb ik echt gemerkt. Ze waren en snel en vakkundig. Bij ons was de complete dak eraf van de 3 dubbele storm van het begin van 2022. Ze hebben heel snel noodvoorzieningen getroffen zodat er niet nog meer schade kon ontstaan. Daarna het complete dak van ons en van de buren perfect opnieuw gelegd, we zijn heel tevreden. De buurman ook want hij heeft ook van Nami dakwerken gebruik gemaakt. Zelfs met de betalingen waren ze heel erg tolerant en geduldig (voor een heel lang periode). De verzekering deed heel moeilijk. We konden die mensen niet op tijd betalen en zelfs hiermee hadden ze heel veel geduld. Dank je wel Nathan.
js_loader

× Whatsapp