Dakrenovatie Bergen op Zoom 

Bij Nami Dakwerken zijn wij gespecialiseerd in  dakrenovatie  in Bergen op Zoom!

Dakrenovatie Bergen op Zoom

Daklekkages kunnen relatief snel worden opgelost door Nami Dakwerken. Daklekkages zijn onvermijdelijk, maar gelukkig kunnen wij de daklekkages oplossen. Als er een lek in uw dak zit, kan dit lokaal worden gerepareerd, tenzij dat het probleem groter is dan verwacht. Als dit het geval is kunnen we een inspectie van uw dak uitvoeren. We kijken dan of een complete dakrenovatie in Bergen op Zoom een oplossing is voor uw dak.

Projecten dakrenovatie in Bergen op Zoom

Bij Nami Dakwerken werken we aan verschillende projecten. We werken vaak aan renovaties of nieuwbouwprojecten in Bergen op Zoom en omgeving. We kunnen utiliteitsprojecten aanpakken, daken herstellen en/of renoveren, dakisolatie toevoegen en compleet nieuwe daken bouwen. Wij zijn het dakdekkersbedrijf uit de regio.

Duurzame materialen voor dakrenovatie

Dakrenovaties uitvoeren bij daken in Bergen op Zoom is één van onze dagelijkse werkzaamheden. We kunnen verschillende oplossingen bieden zodat uw dak nog jarenlang meegaat. We werken met veel duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan materialen zoals Bitumen en/of kunststof dakbedekking bestaande uit PVC, EPDM en Bitumen. Om uw dak nog duurzamer te maken isoleren we ook daken. Zo zorgen we ervoor dat uw woning een stuk energiezuiniger wordt en dit merkt u dan weer op de energierekening.

Uitdagingen bij een dakrenovatie

De uitdaging bij een dakrenovatie ligt meestal in het verwijderen van het bestaande dak. Hierbij zijn we nauwkeurig en oplettend om schade aan de woning te voorkomen. We houden dan namelijk ook rekening met alle leidingen die door het huis lopen. We beginnen pas aan een project als we een volledig beeld hebben van de woning in Bergen op Zoom. Nami Dakwerken is uw partner voor dakrenovatie in Bergen op Zoom en omgeving.

Renovatie van uw dak in Bergen op Zoom?

Als u een afspraak maakt voor een inspectie komen wij langs om uw dak op te meten en de dakopbouw te bekijken. We luisteren naar uw voorkeuren, wensen en stellen een concreet plan op. We maken ook een offerte op maat voor een dakrenovatie in Bergen op Zoom. Na een akkoord vanuit u, starten wij met de voorbereidingen rondom de veiligheid en logistiek van dit project. We zorgen ervoor dat u een nieuw dak krijgt waar u vele jaren van kunt genieten. Meer weten over Nami Dakwerken? Vul ons contactformulier in en wij helpen u verder met een goede dakoplossing.

 Heeft u een dakdekker nodig? 

 Gratis advies en offerte , binnen 24 uur reactie

Deze website wordt beschermd via reCAPTCHA van Google (conform hun Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden).

Liever bellen of mailen?

Nathan Willems
Eigenaar NAMI Dakwerken

 Dakwerken waar we trots op zijn 

NAMI Dakwerken

Winkelcentrum in Breda

Voor onze opdrachtgever mochten we aan de slag met de gehele dakbedekking van winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Hier hebben we de isolatiewaarde voor het gehele winkelcentrum verbeterd door over het bestaande dakbedekkingspakket bij te isoleren. Vervolgens hebben wij een twee-laags bitumen daksysteem aangebracht. Het dak is gerenoveerd, omdat lekkages na meerdere malen niet op te lossen waren.

Dakwerken

Woningcomplex in Breda

We hebben alle platte daken van dit pand aan de Concordiastraat in Breda vernieuwd. We zijn gestart met bij-isoleren met daaroverheen witte dakbedekking. De combinatie van isolatie en witte dakbedekking zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter wordt vastgehouden en het in de zomer binnen koel blijft.

Dakwerken

Bedrijfspanden in Breda

Onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de bedrijfspanden op het industrieterrein waar ook ons eigen kantoor Nami Dakwerken is gevestigd. Werkzaamheden zijn jaarlijkse inspecties, advies uitbrengen, het schoonmaken van daken en lekkages repareren.

Dakwerken

Woning in Putten

Dakrenovatie, bestaande uit dakbedekking met een nieuwe laag 470k24 dakbedekking rol.

Dakwerken

Bedrijfspand in Etten-Leur

Voor onze opdrachtgever hebben we de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe rol, omdat het dak toe was aan vervanging.

Dakwerken

Woningcomplex in Rotterdam

Een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen geplaatst door middel van een rol 470k24 dakbedekking.

 Onze expertise 

Dit is waar wij goed in zijn

  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw daken
  • Dakonderhoud
  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking

 Klantbeoordelingen 

Nami dakwerken
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Milla MMilla M
09:54 04 Nov 23
Nathan en zijn team leverden uitstekende service en voerden de werkzaamheden op het dak van mijn schuur zowel snel als professioneel uit. Ze leverden fantastisch werk en lieten het dak er als nieuw uitzien. Punctuele, gemakkelijke communicatie en eerlijke offerte.Sterk aanbevelen.
Bart van GestelBart van Gestel
17:59 09 Oct 23
Erg tevreden over NAMI Dakwerken! Goede service, reageert snel, professioneel en dat allemaal tegen een mooi en eerlijk tarief. Kortom een aanrader!
Erik van der SmanErik van der Sman
17:48 06 Oct 23
Het vervangen van het uitbouw platte dak is uitgevoerd in opdracht van Nami, door 2 ZZP-ers.Bij aankomst kregen ze duidelijke instructies over het uit te voeren werk en de aandachtspunten, zoals vooraf besproken.Na verwijdering van de bitumen toplaag, bleek er een isolatieplaat laag en extra bitumen onderlaag onder te zitten. Dit was vooraf niet bekend.Nami (Nathan) heeft toen ter plaatse uitgelegd wat de situatie was (constructie) en dat het mogelijk om deze bestaande onderlaag te laten zitten en daar overheen de nieuwe onderlaag en toplaag te monteren. Anders hadden ook de isolatieplaten (PIR) ook vervangen moeten gaan worden, met bijkomende extra kosten.Ook over het vervangen van het lood heeft Nathan ons goed uitgelegd wat dit ging en/of kon inhouden.Het werk is netjes uitgevoerd door de beide ZZP heren. En er is extra aandacht besteed aan de lokatie waar de mogelijke lekkage heeft gezeten en om de water afvoer (afschot) ook te verbeteren.Paar beschadige stenen zijn keurig herstelt, voor zover dit mogelijk was en daktrim is aangepast aan nieuwe situatie.Ze waren in 2.5 dagen klaar met alles. (Het afvoeren van het oud dakleer hebben wij zelf gedaan.)Kortom, tevreden met het eindresultaat!
Igor ZuikovIgor Zuikov
16:56 27 Sep 23
Goede communicatie en eerlijke offerte. Opdracht uitgevoerd conform planning. Blij met resultaat en kwaliteit.
Marjanne RiemensMarjanne Riemens
16:25 14 Sep 23
Juha OverdulveJuha Overdulve
19:02 11 Sep 23
Bij NAMI dakwerken neemt men de tijd om alles goed uit te leggen voor de klus, reageerd men snel, denkt men in oplossingen en geven goed advies. Vakbekwame en prettige dakdekkers.
Mark van LeeuwenMark van Leeuwen
20:07 23 Jun 23
Geweldige service van Nami dakwerken. Mijn dak op de aanbouw gaf een lekkage. Ze dachten geweldig met ons mee door eerst een noodreparatie uit te voeren en vervolgens snel te vernieuwen. Aanrader.
Ömer ÇiftdamarÖmer Çiftdamar
09:06 22 Apr 22
Het zijn proffesionele mensen dat heb ik echt gemerkt. Ze waren en snel en vakkundig. Bij ons was de complete dak eraf van de 3 dubbele storm van het begin van 2022. Ze hebben heel snel noodvoorzieningen getroffen zodat er niet nog meer schade kon ontstaan. Daarna het complete dak van ons en van de buren perfect opnieuw gelegd, we zijn heel tevreden. De buurman ook want hij heeft ook van Nami dakwerken gebruik gemaakt. Zelfs met de betalingen waren ze heel erg tolerant en geduldig (voor een heel lang periode). De verzekering deed heel moeilijk. We konden die mensen niet op tijd betalen en zelfs hiermee hadden ze heel veel geduld. Dank je wel Nathan.
js_loader

× Whatsapp