Verduurzamen van de woning 

Verduurzamen van de woning begint bij het dak. Wij zorgen voor een goed geïsoleerd dak door dakisolatie!

Verduurzamen van de woning door dakisolatie!

Wilt u uw woning verduurzamen en bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw dak te isoleren of de dakisolatie te verbeteren? Dan bent u bij Nami Dakwerken aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van daken en zo het verduurzamen van de woning. Een goede isolatie van uw dak kan uw woning energiezuinig maken. Wij zijn de dakdekkers die uw dak optimaliseren!

Waarom het dak isoleren?

Het isoleren van het dak is één van de meeste effectieve manieren om de energie-efficiëntie van de woning te verbeteren. Het dak is namelijk één van de grootste bronnen van warmteverlies in een huis. Door het dak dus goed te isoleren kunt u aanzienlijk besparen op de energierekening.

Duurzame materialen 

Bij Nami Dakwerken staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. We werken ook uitsluitend met hoogwaardige en duurzame isolatiematerialen. Onze materialen zijn gerecycled en voldoen aan de strengste milieunormen.

Nieuwbouwwoningen en renovatie

Nieuwbouwwoningen moeten voldoen aan een minimale RC-waarde van 6,0 , deze waarde wordt behaald met een isolatielaag en dan goede dakbedekking toe te voegen. Voor de dakisolatie voor een bestaande woning geldt een minimale RC-waarde van 2,0, maar met een RC-waarde van 3,5 heeft u pas echt goede isolatie.

Bij renovatie van bestaande woningen zijn er twee opties om de minimale RC-Waarde te behalen:

  • Over de oude dak situatie heen isoleren
  • De oude daklaag eraf halen en een nieuw laag op te bouwen die voldoet aan alle isolatiewaardes.

Zonnepanelen leggen

Denkt u ook na over het leggen van zonnepanelen voor het verduurzamen van de woning? Zorg er dan eerst voor dat het dak in orde is. Nami Dakwerken maakt het dak graag gereed zodat de zonnepanelen geplaatste kunnen worden. Voor het plaatsen van zonnepanalen is het altijd erg belangrijk om de status van het dak te controleren en indien nodig te renoveren met nieuwe dakbedekking. Zo worden lekkages en dubbele kosten voorkomen.

Van A tot Z verduurzamen

Bij Nami Dakwerken nemen we alle zorgen uit handen als het gaat om het verduurzamen van de woning door middel van dakisolatie. Ons team van ervaren vakmensen zorgt eerst voor een grondige inspectie van uw dak. Nami Dakwerken is het dakdekkersbedrijf uit Breda dat gespecialiseerd is in bitumen dakbedekking en kunststof dakbedekking. Onze dakdekkers maken daken met bitumen, PVC of EPDM.

Advies over dakisolatie

Wij realiseren en renoveren uw dak. We combineren kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service om aan al uw dakbehoeften te voldoen. Wij adviseren u ook graag over de beste optie voor uw dak, of het nu gaat om dakbedekking, dakrenovatie of onderhoudsbeheer.

Altijd gratis inspectie, uitleg, plan én offerte!

 Heeft u een dakdekker nodig? 

 Gratis advies en offerte , binnen 24 uur reactie

Deze website wordt beschermd via reCAPTCHA van Google (conform hun Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden).

Liever bellen of mailen?

Nathan Willems
Eigenaar NAMI Dakwerken

 Dakwerken waar we trots op zijn 

NAMI Dakwerken

Winkelcentrum in Breda

Voor onze opdrachtgever mochten we aan de slag met de gehele dakbedekking van winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Hier hebben we de isolatiewaarde voor het gehele winkelcentrum verbeterd door over het bestaande dakbedekkingspakket bij te isoleren. Vervolgens hebben wij een twee-laags bitumen daksysteem aangebracht. Het dak is gerenoveerd, omdat lekkages na meerdere malen niet op te lossen waren.

Dakwerken

Woningcomplex in Breda

We hebben alle platte daken van dit pand aan de Concordiastraat in Breda vernieuwd. We zijn gestart met bij-isoleren met daaroverheen witte dakbedekking. De combinatie van isolatie en witte dakbedekking zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter wordt vastgehouden en het in de zomer binnen koel blijft.

Dakwerken

Bedrijfspanden in Breda

Onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de bedrijfspanden op het industrieterrein waar ook ons eigen kantoor Nami Dakwerken is gevestigd. Werkzaamheden zijn jaarlijkse inspecties, advies uitbrengen, het schoonmaken van daken en lekkages repareren.

Dakwerken

Woning in Putten

Dakrenovatie, bestaande uit dakbedekking met een nieuwe laag 470k24 dakbedekking rol.

Dakwerken

Bedrijfspand in Etten-Leur

Voor onze opdrachtgever hebben we de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe rol, omdat het dak toe was aan vervanging.

Dakwerken

Woningcomplex in Rotterdam

Een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen geplaatst door middel van een rol 470k24 dakbedekking.

 Onze expertise 

Dit is waar wij goed in zijn

  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw daken
  • Dakonderhoud
  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking

 Klantbeoordelingen 

Nami dakwerken
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Milla MMilla M
09:54 04 Nov 23
Nathan en zijn team leverden uitstekende service en voerden de werkzaamheden op het dak van mijn schuur zowel snel als professioneel uit. Ze leverden fantastisch werk en lieten het dak er als nieuw uitzien. Punctuele, gemakkelijke communicatie en eerlijke offerte.Sterk aanbevelen.
Bart van GestelBart van Gestel
17:59 09 Oct 23
Erg tevreden over NAMI Dakwerken! Goede service, reageert snel, professioneel en dat allemaal tegen een mooi en eerlijk tarief. Kortom een aanrader!
Erik van der SmanErik van der Sman
17:48 06 Oct 23
Het vervangen van het uitbouw platte dak is uitgevoerd in opdracht van Nami, door 2 ZZP-ers.Bij aankomst kregen ze duidelijke instructies over het uit te voeren werk en de aandachtspunten, zoals vooraf besproken.Na verwijdering van de bitumen toplaag, bleek er een isolatieplaat laag en extra bitumen onderlaag onder te zitten. Dit was vooraf niet bekend.Nami (Nathan) heeft toen ter plaatse uitgelegd wat de situatie was (constructie) en dat het mogelijk om deze bestaande onderlaag te laten zitten en daar overheen de nieuwe onderlaag en toplaag te monteren. Anders hadden ook de isolatieplaten (PIR) ook vervangen moeten gaan worden, met bijkomende extra kosten.Ook over het vervangen van het lood heeft Nathan ons goed uitgelegd wat dit ging en/of kon inhouden.Het werk is netjes uitgevoerd door de beide ZZP heren. En er is extra aandacht besteed aan de lokatie waar de mogelijke lekkage heeft gezeten en om de water afvoer (afschot) ook te verbeteren.Paar beschadige stenen zijn keurig herstelt, voor zover dit mogelijk was en daktrim is aangepast aan nieuwe situatie.Ze waren in 2.5 dagen klaar met alles. (Het afvoeren van het oud dakleer hebben wij zelf gedaan.)Kortom, tevreden met het eindresultaat!
Igor ZuikovIgor Zuikov
16:56 27 Sep 23
Goede communicatie en eerlijke offerte. Opdracht uitgevoerd conform planning. Blij met resultaat en kwaliteit.
Marjanne RiemensMarjanne Riemens
16:25 14 Sep 23
Juha OverdulveJuha Overdulve
19:02 11 Sep 23
Bij NAMI dakwerken neemt men de tijd om alles goed uit te leggen voor de klus, reageerd men snel, denkt men in oplossingen en geven goed advies. Vakbekwame en prettige dakdekkers.
Mark van LeeuwenMark van Leeuwen
20:07 23 Jun 23
Geweldige service van Nami dakwerken. Mijn dak op de aanbouw gaf een lekkage. Ze dachten geweldig met ons mee door eerst een noodreparatie uit te voeren en vervolgens snel te vernieuwen. Aanrader.
Ömer ÇiftdamarÖmer Çiftdamar
09:06 22 Apr 22
Het zijn proffesionele mensen dat heb ik echt gemerkt. Ze waren en snel en vakkundig. Bij ons was de complete dak eraf van de 3 dubbele storm van het begin van 2022. Ze hebben heel snel noodvoorzieningen getroffen zodat er niet nog meer schade kon ontstaan. Daarna het complete dak van ons en van de buren perfect opnieuw gelegd, we zijn heel tevreden. De buurman ook want hij heeft ook van Nami dakwerken gebruik gemaakt. Zelfs met de betalingen waren ze heel erg tolerant en geduldig (voor een heel lang periode). De verzekering deed heel moeilijk. We konden die mensen niet op tijd betalen en zelfs hiermee hadden ze heel veel geduld. Dank je wel Nathan.
js_loader

× Whatsapp