Duurzame witte dakbedekking 

 Witte dakbedekking  op platte daken zijn dé oplossing voor uw dak!

Duurzame witte dakbedekking

Witte dakbedekking op platte daken zijn dé duurzame oplossing voor uw dak! Door een wit dak te implementeren door Nami Dakwerken blijft uw woning een stuk koeler. De witte dakbanen zorgen ervoor dat uw woning niet kan opwarmen. Door de witte weerkaatsing lukt het namelijk niet om de warmte toe te laten in uw woning. Hierdoor heeft u in de zomer een heerlijk koud huis.

Kosten besparen

Door voor een wit dak te kiezen bespaart u op energiekosten. Op deze manier verbruikt u minder energie en is de rekening ook een stuk lager. Daarnaast heeft de lagere temperatuur van uw dak ook een positief effect op het rendement van de zonnepanelen op uw dak in de zomer. Door de witte laag van uw dak bespaart u dus kosten en leveren uw zonnepanelen meer op. Wilt u ook duurzame witte dakbedekking? Dan kan Nami Dakwerken u verder helpen!

Gunstig effect op de airco 

Witte daken hebben is niet alleen positief nieuws voor mensen met zonnepanelen, maar ook voor mensen die een airco installatie bij hun woning hebben. De lage omgevingstemperatuur is namelijk heel prettig voor de aanzuiglucht van een airco en of klimaatinstallatie. Uw woning kan op deze manier een stuk koeler worden. Dit heeft ook weer invloed op uw energierekening. Twijfelt u nog over duurzame witte dakbedekking? Vraag dan een adviesgesprek aan bij Nami Dakwerken, onze collega’s kunnen u alles over deze duurzame manier van dakdekken vertellen. Daarnaast kunnen wij u adviseren over daklekkages, dakrenovaties, dakbedekkingen en dakonderhoud.

Duurzame dakbedekking

Nami Dakwerken werkt met duurzame en hoogwaardige materialen. Onze isolatiematerialen zijn gerecycled en voldoen aan alle eisen. Een duurzame dakbedekking gaat langer mee en op deze manier maakt u uw woning een stuk duurzamer en groener. Dit zal u ook merken op de energierekening.

Comfortabele woning door witte dakbedekking

Door duurzame witte dakbedekking te implementeren op uw dak wordt er een heel gunstig en comfortabel binnenklimaat gecreëerd in de woning. Het wordt in de zomer nooit te warm in de woning en de energie blijft in de koudere wintermaanden ook binnen. De energierekening is lager en als u zonnepanelen of een airco systeem heeft is dit helemaal ideaal.

Nami Dakwerken voor duurzame dakbedekking

Nami Dakwerken heeft jarenlang ervaring in dakdekken en is specialist in duurzame witte dakbedekking. Wilt u ook uw woning verduurzamen en hier meer over weten? Aarzel dan geen moment en neem contact op met Nami Dakwerken. Dan helpen wij u verder!

Altijd gratis inspectie, uitleg, plan én offerte!

 Heeft u een dakdekker nodig? 

 Gratis advies en offerte , binnen 24 uur reactie

Deze website wordt beschermd via reCAPTCHA van Google (conform hun Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden).

Liever bellen of mailen?

Nathan Willems
Eigenaar NAMI Dakwerken

 Dakwerken waar we trots op zijn 

NAMI Dakwerken

Winkelcentrum in Breda

Voor onze opdrachtgever mochten we aan de slag met de gehele dakbedekking van winkelcentrum Heksenwiel in Breda. Hier hebben we de isolatiewaarde voor het gehele winkelcentrum verbeterd door over het bestaande dakbedekkingspakket bij te isoleren. Vervolgens hebben wij een twee-laags bitumen daksysteem aangebracht. Het dak is gerenoveerd, omdat lekkages na meerdere malen niet op te lossen waren.

Dakwerken

Woningcomplex in Breda

We hebben alle platte daken van dit pand aan de Concordiastraat in Breda vernieuwd. We zijn gestart met bij-isoleren met daaroverheen witte dakbedekking. De combinatie van isolatie en witte dakbedekking zorgt ervoor dat in de winter de warmte beter wordt vastgehouden en het in de zomer binnen koel blijft.

Dakwerken

Bedrijfspanden in Breda

Onderhoudswerkzaamheden aan de daken van de bedrijfspanden op het industrieterrein waar ook ons eigen kantoor Nami Dakwerken is gevestigd. Werkzaamheden zijn jaarlijkse inspecties, advies uitbrengen, het schoonmaken van daken en lekkages repareren.

Dakwerken

Woning in Putten

Dakrenovatie, bestaande uit dakbedekking met een nieuwe laag 470k24 dakbedekking rol.

Dakwerken

Bedrijfspand in Etten-Leur

Voor onze opdrachtgever hebben we de bestaande dakbedekking overlaagd met een nieuwe rol, omdat het dak toe was aan vervanging.

Dakwerken

Woningcomplex in Rotterdam

Een nieuwe laag over de bestaande dakbedekking heen geplaatst door middel van een rol 470k24 dakbedekking.

 Onze expertise 

Dit is waar wij goed in zijn

  • Dakrenovatie
  • Nieuwbouw daken
  • Dakonderhoud
  • Kunststof dakbedekking
  • Bitumen dakbedekking

 Klantbeoordelingen 

Nami dakwerken
5.0
Gebaseerd op 51 beoordelingen
powered by Google
Milla MMilla M
09:54 04 Nov 23
Nathan en zijn team leverden uitstekende service en voerden de werkzaamheden op het dak van mijn schuur zowel snel als professioneel uit. Ze leverden fantastisch werk en lieten het dak er als nieuw uitzien. Punctuele, gemakkelijke communicatie en eerlijke offerte.Sterk aanbevelen.
Bart van GestelBart van Gestel
17:59 09 Oct 23
Erg tevreden over NAMI Dakwerken! Goede service, reageert snel, professioneel en dat allemaal tegen een mooi en eerlijk tarief. Kortom een aanrader!
Erik van der SmanErik van der Sman
17:48 06 Oct 23
Het vervangen van het uitbouw platte dak is uitgevoerd in opdracht van Nami, door 2 ZZP-ers.Bij aankomst kregen ze duidelijke instructies over het uit te voeren werk en de aandachtspunten, zoals vooraf besproken.Na verwijdering van de bitumen toplaag, bleek er een isolatieplaat laag en extra bitumen onderlaag onder te zitten. Dit was vooraf niet bekend.Nami (Nathan) heeft toen ter plaatse uitgelegd wat de situatie was (constructie) en dat het mogelijk om deze bestaande onderlaag te laten zitten en daar overheen de nieuwe onderlaag en toplaag te monteren. Anders hadden ook de isolatieplaten (PIR) ook vervangen moeten gaan worden, met bijkomende extra kosten.Ook over het vervangen van het lood heeft Nathan ons goed uitgelegd wat dit ging en/of kon inhouden.Het werk is netjes uitgevoerd door de beide ZZP heren. En er is extra aandacht besteed aan de lokatie waar de mogelijke lekkage heeft gezeten en om de water afvoer (afschot) ook te verbeteren.Paar beschadige stenen zijn keurig herstelt, voor zover dit mogelijk was en daktrim is aangepast aan nieuwe situatie.Ze waren in 2.5 dagen klaar met alles. (Het afvoeren van het oud dakleer hebben wij zelf gedaan.)Kortom, tevreden met het eindresultaat!
Igor ZuikovIgor Zuikov
16:56 27 Sep 23
Goede communicatie en eerlijke offerte. Opdracht uitgevoerd conform planning. Blij met resultaat en kwaliteit.
Marjanne RiemensMarjanne Riemens
16:25 14 Sep 23
Juha OverdulveJuha Overdulve
19:02 11 Sep 23
Bij NAMI dakwerken neemt men de tijd om alles goed uit te leggen voor de klus, reageerd men snel, denkt men in oplossingen en geven goed advies. Vakbekwame en prettige dakdekkers.
Mark van LeeuwenMark van Leeuwen
20:07 23 Jun 23
Geweldige service van Nami dakwerken. Mijn dak op de aanbouw gaf een lekkage. Ze dachten geweldig met ons mee door eerst een noodreparatie uit te voeren en vervolgens snel te vernieuwen. Aanrader.
Ömer ÇiftdamarÖmer Çiftdamar
09:06 22 Apr 22
Het zijn proffesionele mensen dat heb ik echt gemerkt. Ze waren en snel en vakkundig. Bij ons was de complete dak eraf van de 3 dubbele storm van het begin van 2022. Ze hebben heel snel noodvoorzieningen getroffen zodat er niet nog meer schade kon ontstaan. Daarna het complete dak van ons en van de buren perfect opnieuw gelegd, we zijn heel tevreden. De buurman ook want hij heeft ook van Nami dakwerken gebruik gemaakt. Zelfs met de betalingen waren ze heel erg tolerant en geduldig (voor een heel lang periode). De verzekering deed heel moeilijk. We konden die mensen niet op tijd betalen en zelfs hiermee hadden ze heel veel geduld. Dank je wel Nathan.
js_loader

× Whatsapp